Sunday

Femei, femei!

Nu ai nevoie de cineva care să te înțeleagă, ai nevoie de o provocare! Azi nu sunt romantică, sau poate totuși ce încerc să exprim are o fărâmă din romanțele efervescente trăite de toate femeile care în urma aprofundarii unor cărți și filme romantice rămîn cu ideologia unei iubiri perfecte.
Eu azi zic următoarele(bazate pe un studiu ”intens”asupra psihologiei feminine):
Eva, a mâncat din fructul interzis. Prin urmare, încă de la începutul vremurilor, femeia a fost atrasă de ceea ce este oarecum interzis, de ceva misterios, de ceva nou, intrigant. Recunoasteți dragele mele că sunteți intrigate de necunoscut. Vrem să fim întelese! O ABERAȚIE! Nu te înțelegi tu ca ființă umană, apăi altcineva. Și apoi chiar dacă-ți oferi iluzia că ești înțeleasă, nu mai ai cu cine să te cerți.
Întotdeauna ți-a plăcut să fii provocată, intrigată, sentimentul acesta care te face să te simți un cavaler în căutarea sfantului Graal. Îți place să descoperi, să-ți fie testat fiecare neuron, să lupți pentru ca laurii victoriei să fie mai verzi. Iți place bărbatul care te provoacă, bărbatul care te faci să ieși din cochilie, care îți testează limitele. Asta este adrenalina care te hrănește, emoția care îți face corpul să pulseze. Ai nevoie de cineva care să-ți alimenteze nevoia de cunoaștere, care să te încerce. Ai nevoie de speranță, de frică. Acestea două combinate te fac mai puternică și mai feroce decât o mamă leoaică.
Fără să îți dai seama tu faci totul o provocare. Ție îți place să cunoști, îți faci drumul sinuos pentru că tuturor ne plac jocurile seducției, hai să nu ne ascundem după deget.Îți place să-ți faci filme color când totul e in alb și negru.
Când ai să găsești pe cineva care crezi că te înțelege o să-l supui la teste, pentru ca nu vrei totul ușor, vrei să lupți, pentru că ai nevoie de adrenalină. De acea adrenalină care îți face ființa să vibreze. Uneori sunt drumuri care merită parcurse nu pentru destinație ci pentru drum insăși. Ăsta este unul din acele drumuri pe care ai să le bați de fiecare dată neconștientizând că tu însăți faci din el o provocare.
Renunță la statusuri obosite cu iubirea perfectă, prințul călare pe cal alb și alte clișee prostești.
Tu mereu ai sa vrei ceva mai mult! Tu vrei o provocare care să te consume!
Sau poate doar eu vreau asta. Nu știu! Poate că mă răzgândesc mâine.

1 comment:

Unknown said...

So deep.....I love it.....